Hírek

Meleggyűlölő papot tartóztattak le kisfiúk molesztálásának vádjával

Újabb lelkipásztor bizonyította, hogy az úgynevezett „családi értékek védelme” részéről a legaljasabb képmutatás. A Tennessee állam Nashville városában szolgálatot teljesítő Matthew Dennis Patterson mindig is hangos szószólója volt az LMBT-jogok korlátozásának.

2003-ban egy helyi antidiszkriminációs törvény elfogadását is élesen ellenezte. Akkor a helyi médiának azt nyilatkozta, ameddig teheti, küzdeni fog minden kezdeményezés ellen, amely kiterjesztené az LMBT-közösség jogait az államban.

Patterson atya

A lelkipásztort múlt héten pedofília vádjával letartóztatták. Az elmúlt időszakban nyolc áldozat tett rá terhelő vallomást. E vallomások szerint az atya 1996 és 2017 között ezeket az akkor fiatal fiúkat szexuálisan molesztálta. A nadrágjukba nyúlt, többeket pedig megkért, hogy üljenek az arcára, illetve a mellkasára.

A Nashville-i rendőrség fél éve nyomozott a férfi után, aki tavaly váratlanul lemondott és Pennsylvania államba költözött. A feljelentéseket az egykori áldozatok ezt követően kezdték el beadni. Amíg a városban tevékenykedett, nem mertek lépni az ügyben.

Idén februárban nagy port kavart, hogy a Donald Trump rajongói által üzemeltett homofób társkereső oldal kezdőlapjáról egy elítélt pedofil mosolygott vissza a látogatókra.

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin