Hírek

Meleggé válnak a gyerekek, ezért nem mehetnek Imagine Dragons koncertre

Az Imagine Dragons énekese, Dan Reynolds a Vulture-nek adott interjúban számolt be róla, hogy számos szülő azért nem engedi el gyermekeit az együttes koncertjeire, mert „már így is olyan sokat meleggé tettek.

Az egyébként heteroszexuális Reynolds évek óta nagy támogatója az LMBTQ közösségnek, és egyben azokra a mormon vallású fiatalokra is nagy hangsúlyt fektet, akik e kisebbséghez tartoznak. Nem véletlen, hogy koncertjein rendszeresen bukkannak fel szivárványzászlók.

 

Dan Raynolds

 

Az interjúban Reynolds őszintén mesélt a kritikákról és a megvetésről is, amelyek vallásos emberektől érkeznek. „Tudtam jól, hogy lesznek olyan jobboldali emberek, akiket feldúlttá teszek. Azt mondják nekem, hogy nem fogják a gyermekeiket többé a koncertjeimre engedni és hogy amikor felkerülök a mennyországba, Isten dühös lesz rám, mert olyan sok gyerekből meleget csináltam.[…] A baloldalról is lesznek ilyen emberek, akik azt mondják majd, ki a f*sz vagyok én, Mr. Kiváltságos Fehér Srác. És ezt megértem, de beszélnem kell a saját igazamról, és én abban hiszek, hogy mindenkinek a saját dolgát kell végeznie.

Hotel Sopron footer banner
Previous post

Melegek lemészárlására buzdít egy új videójáték

Next post

„Nem tudok ma dolgozni, mert nagyon melegnek érzem magam”