Nagyvilág

Meleggé válik, aki beadatja a vakcinát, állítja egy vallási vezető

fotó: Shutterstock

 

Egészen meghökkentő esetről számol be az Israel Hayom napilap. A közösségi médiában erős rabbi, Daniel Asor ugyanis arra figyelmezteti a híveit, hogy ne adassák be a koronavírus elleni vakcinát, mert szerinte attól „homoszexuálissá válhatnak”.

Ha ez nem lenne elég, és az elbizonytalanodott hívek esetleg nem oltatják be magukat, akkor se nyugodhatnak meg: a rabbi állítása szerint ugyanis mind a vírus, mind pedig a vakcina a szabadkőművesek, az illuminátus rend, és a Microsoft-alapító Bill Gates alkotta „gonosz világkormány” műve, hogy így hozzák létre „az új világrendet”.

Asor kijelentése élesen szembemegy az izraeli vallás vezetők állásfoglalásával, akik arra szólították fel az ultraortodox közösségeket is, hogy tegyenek meg minden óvintézkedést a globális járvány ellen, többek között oltassák be magukat.

Nem véletlen a figyelmeztetés, mert például a szigorúan vallásos haredi közösségben kiugróan magas a halálozási arány, mert nem tartják be kellően a közösségi távolságtartás szabályait.

A már említett „világkormány” azt akarja a rabbi szerint, hogy selejtessé tegyék a Föld lakosságát, és ebben a tervükben a meleggé változtató vakcina szolgálja a céljukat. Az összeesküvés-elméletekben régóta hívő Asor a WHO-t, valamint a Pfizer és a Moderna gyógyszergyártókat is „bűnszervezetnek” tartja, akik hamis adatokkal győzték meg a többi ultraortodox vezetőt az oltás hatásosságáról.

Asor azon állítására, hogy a vakcina meleggé teszi az embereket, kellő humorral reagált a Havruta nevű, az LMBTQ emberek elfogadásáért dolgozó haredi szervezet. Mint mondják,

„máris készülnek arra, hogy üdvözöljék a hamarosan megjelenő új tagjaikat.”

 

Ha esetleg azt gondolnák, hogy kizárólag a vakcinától lehet meleggé válni, akkor hatalmasat tévedünk! Ha van ugyanis téma, ami egyesíti a világvallásokat, akkor az tuti a homoszexualitás, hiszen a rabbin kívül is már minden vallás képviselője előállt valami érdekfeszítő elmélettel ezzel kapcsolatban.

Az évek során akadt már pár potenciális versenyző:  egy török imám szerint a szakáll nélküli férfiak könnyen összekeverhetőek a nőkkel, míg az orosz óortodox egyház vezetője, Kornili metropolita szerint a szakáll egyenesen védelmet ad a homoszexualitással szemben. Aztán ott volt a pályatársa, egy ciprusi püspök,  aki szerint akkor lesz meleg a születendő gyerek, ha a terhes nő élvezi az anális szexet. Egy muszlim tévés prédikátor szerint pedig egyszerűen attól lesz meleg a férfi, ha túl sok nővel szexel, Egyiptomban pedig éppen hogy az ateizmust tiltották be, mint potenciális veszélyforrást a meleggé válás felé.

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin