Hírek

A melegek azért vonzódnak a férfiakhoz, mert egy női szellem szállta meg őket

A Spiritual Science Research Foundation (SSRF) célja az emberiség felvilágosítása a spirituális dimenzióról és annak életünkre gyakorolt hatásairól. Alapítója nem más, mnt Őszentsége Dr. Jayant Balaji Athavale, aki eredeti hivatása szerint klinikai hipnoterapeuta volt Indiában. A szervezetnek már több mint 200.000 követője van a Facebookon, és honlapjuk számtalan nyelven, köztük magyarul is elérhető.

Spirituális kutatásaik szerint a melegek 85 százaléka valójában nem is meleg, hanem csak megszállta őket egy női szellem. A női szellem az oka, hogy a férfiakhoz vonzódnak. Természetesen a leszbikusokat férfi szellem szállta meg.

 

 

A homoszexualitás okait gyönyörű diagramon mutatják be, és mi részünkről mindig némi kétkedéssel fogadjuk az olyan arányokat, ahol az összes százalékos adat valami csoda folytán 5-tel mindig osztható. A SSRF szerint a melegek öt százaléka hormonális változások miatt vonzódik a saját neméhez. További tíz százalékuk tinédzserként vagy fiatal felnőttként megtapasztalta a szexuális együttlétet a saját nemével, és ez olyan gyönyört adott neki, hogy folyamatosan ezt szeretné megélni újra. A 85 százalék esetében azonban egy női szellem a ludas.

 

 

Szerintük a Pride felvonulások az emberiség hanyatlásának a jele, és semmi közük az emberi jogokhoz és a szabadsághoz. Jó hír azonban, hogy segítséget is nyújtanak mindazoknak, akik szeretnének megszabadulni a homoszexualitástól.

“A homoszexualitás legyőzhető rendszeres spirituális gyakorlással. Néhány egyszerű lépéssel meg lehet szabadulni tőle.”

 


Az ábrán is megtekinthető lépések az alábbiak:

Kántálás
Minden reggel, délután és este kántáld 108-szor: Om Rudraya namaha. Kántálás közben égjen egy füstölő melletted, és szórj szent hamut magadra. (A szent hamu az SSRF webshopjában beszerezhető.)

Mudrá
Szimbolikus vagy szertartásos kéztartás, a képen látható formában. Alkalmazása naponta legalább 45 percig, amíg a homoszexualitás el nem múlik. 45 percnél tovább is csinálható.

Nyaas
A nyaas módszer az ujjakból eredő, koncentrált energiaáramlat, ami az ujjbegyek összeérintésével hozható létre. A spirituális energiát a kéztartás segítségével a kezelendő régióra kell irányítani, közben az Úr nevét kántálni. Ha a napi szertartás közben elfárad a kezed, pihentesd, vagy használd a másik kezedet.

 

A HUMEN spirituális szakértőjének figyelmeztetése:
Amennyiben Nyaas helyett Yaaas-t használsz, menthetetlen vagy.

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb