Hírek

Meleg társkeresőn keresett szexpartnert az átnevelő terapeuta

Az átnevelő terápiákkal foglalkozó Horizon Psychological Services terapeutája, Norman Goldwasser két meleg társkeresőn is kalandot keresett.

A “terapeuta” kínos lebukás a non-profit Truth Wins Out szervezetnek köszönhető. “Norman Goldwasser kettős élete a lelkiismeretfurdalás nélküli hazugságokkal jól mutatja meg a csaláson alapuló “ex-meleg” ipar kétszínűségét és veszélyeséggét.” – nyilatkozott Wayne Besen ügyvezető – “Minden államot arra bátorítunk, hogy tiltsa be az átnevelő terápiákat, mivel azok veszélyesek az LMBTQ fitalok mentális egészségére.” 

Az ortodox zsidó Goldwasser weboldalán azzal reklámozza magát, hogy ő és csapata Miami Beachen segíti át klienseit a gyógyulási folyamatokkal járó traumákon. – írja az Advocate.

Emellett másokat elküldött a “Manhood”, vagyis “Férfiasság” programra is, melynek keretein belül a résztvevők az erdőbe élnek, ahol férfias tevékenységeken keresztül nyerhetik vissza heteroszexális énjüket.

A tájékoztató szerint Dr. Goldwasser olyan egyénekkel dolgozik együtt, akiknél az “áttértés” különböző függőségekhez, szorongáshoz, hangulatváltozásokhoz és párkapcsolati nehézségekhez vezettek. A “terapeuta” ezzel azt akarja bizonyítani, hogy hogy minden kényes szituációra van megoldása és felkészült a problémás következményekre – ám éppen ezek a végeredmények mutatják az átnevelő terápiák igazi veszélyeit.

De módszereinek hatástalanságát jól bizonyítja Goldwasser magánélete is. A férfi a Manhunton és a Bear Nationön is regisztrálva volt. A Truth Wins Out ügynöke Dave álnéven még le is szervezett egy szexrandit a “Hotnhairy72” néven regisztrált Goldwasserrel.

Kínos.

Nézzétek meg az átnevelő táborokkal foglalkozó Kitörölt fiú című film előzetesét:

Új előzetes érkezett a Kitörölt fiúhoz!

Nemrég a máltai X-Faktorban keltett óriási felháborodást egy férfi, aki azt állította, hogy a vallás miatt hagyott fel homoszexuális életével:

Homofób üzenetek az X-Faktorban

hirdetés
hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb