Lifestyle

Meleg társkeresőn bukott le a homofób nagycsaládos lelkipásztor

Elöljáróban annyit tudni kell a Michigan államban élő Matthew Makela tiszteletesről, hogy rendszeresen prédikált híveinek az azonos neműek házasságának káros hatásáról és magát a homoszexualitást előszeretettel hasonlította az alkoholizmushoz.

A nős, ötgyermekes édesapa most azonban letenni kényszerült a papi reverendát, ugyanis csúnyán lebukott. Olyan képek kerültek fel az internetre, amelyeken a tiszteletes a Grindr meleg társkereső mobilapplikáción ír idegeneknek “összebújást és szexet keresve“.

Az ezerarcú tiszteletes

Miután egyházközsége és a média szembesítette a fotókkal, Makela azonnal lemondott, elismerve azok eredetiségét, kommentálni viszont nem volt hajlandó az esetet. A St. John’s Lutheran Church honlapja szerint a tiszteletes kedvenc elfoglaltságai közé tartozik a család, a zene, a házfelújítás, a kertészkedés, valamint a sportok. Grindr profiljáról azonban azt is megtudhatjuk, hogy szeret meztelenül csókolózni és elsősorban aktív az ágyban.

Nem ő az első amerikai közéleti személyiség, aki mostanában Grindr-en bukott le kettős élete miatt. Alig pár héttel ezelőtt egy konzervatív, republikánus politikus hasonlóan járt, annyi különbséggel, hogy ő nem volt hajlandó lemondani mandátumáról.

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb