Kultúra

Meleg színésszel tárgyal a Marvel a következő szuperhősfilmjéhez

Egy ideje terjed a hír a rajongók között, amire a cég egyik fejese is utalt már korábban, hogy a Marvel-moziverzum egy-egy karaktere az LMBTQ-közösséget erősítheti a jövőben. Máris komolyabb megbeszélések folynak arról, hogy a legújabb produkcióhoz egy meleg színészt választanak.

Ahogy arról a Pride beszámol, a Marvel idén nyáron lát hozzá Az örökkévalók forgatásához, melynek szereplői egyikéről komoly tárgyalások folynak, mégpedig a nyíltan meleg színészt, Conrad Ricamorát illetően.

 

 

A Marvel stúdiónál rá gondoltak, hogy eljátszhatná James szerepét, aki érzelmes, igazán intellektuális és fontos számára a család. A Fülöp-szigeteki gyökerekkel rendelkező Ricamorát tartják a legesélyesebbnek a szerepre, akit a nagyközönség korábban a sikeres sorozatból, a Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot?– ból ismerheti, de több színdarabban megcsillogtathatta már tehetségét a Broadwayen.

A rajongók is úgy látják, hogy az elmúlt időszakban a Marvel igazán nagy lépéseket tett a sokszínűség felé erős női karaktereivel és színesbőrű színészeivel, így Conrad Ricamora castingolása újabb szintre emelhetné a stúdiót ezúttal az LMBTQ-közösség reprezentálásának terén.

 

 

Previous post

Nyilvánosan csókolta meg férjét az elnökjelölt Amerikában

Next post

A Cameron Post színésznője szerint az LMBTQ oktatás minden korosztálynak kijár