Hírek

Meleg szamár próbálta megerőszakolni a brit politikus lovát

Nagy-Britannia Függetlenség Pártja (UKIP) mindig is híres volt erős ellenérzéseiről a meleg és leszbikus közösséggel szemben. A párt politikusai között valamiféle verseny lehet ezzel kapcsolatban, vajon ki tudja a legcifrábbat nyilatkozni a témában?

Legutóbb a májusi parlamenti választás egyik egyéni körzeti jelöltje, John Rees-Evans lovalta bele magát. A beszélgetésen, amelyen részt vett, egy párttársa ama meggyőződésének adott hangot, hogy „a homoszexuálisok egy része előnyben részesíti az állatokkal való közösülést.”

John Rees Evans és illusztráció

„Ami engem illet, tanúja is voltam már ennek. Van odahaza egy csődöröm, amely rendszeresen legelészik kint a mezőn. Egy alkalommal arra lettem figyelmes, hogy egy hím szamár közeledik feléje és próbálja megerőszakolni. Meg voltam rökönyödve! A lovam próbálta lerázni a szamarat, nekem kellett közbeavatkoznom. Úgyhogy párttársamnak igaza lehet, hisz az a meleg szamár is egy másik hím állattal akart közösülni.” – fejtette ki saját tapasztalatait a képviselőjelölt.

Rees-Evans háromgyerekes családapa és korábban is több alkalommal nyilatkozott már a homoszexualitás témakörében. Noha ő maga nem érti, hogyan vonzódhat valaki a saját neméhez, mindez nem zavarja, amíg az a négy fal között csinálja és nem zavar ezzel másokat.

Forrás: Gaystarnews

Previous post

Videó: Eminem James Franco új filmjében "coming outol"

Next post

2014 legfontosabb coming outjai