Kultúra

Meleg rapper-pár szerepel egy amerikai tévéműsorban

A VH1 csatorna Love & Hip-Hop Hollywood (LHHH) című műsora valóélet-beli párok életét mutatja be a hollywoodi hip-hop szcénából. 

milanmiles

Milan és Miles. Fotó: Instagram

 

Miles Brock és Milan Christopher hamar a nézők kedvenceivé váltak, viszont olyan támadásokkal is szembesülniük kellett, hogy kapcsolatuk megrendezett és csak a műsor kedvéért tesznek úgy, mintha egy pár lennének. A The Grio nevű hírportálnak adott interjúban elmondták, hogy ezek a légből kapott pletykák mennyire nem zavarják őket, hiszen zenei karrierjük miatt számos alkalommal találkoztak már hasonlóval.

A rap és hip-hop világában továbbra sem elfogadott melegség kérdésében Milan szólalt meg: “Minél többen lépnek elő és vállalják fel a szexualitásukat, annál elfogadóbbak lesznek az emberek. Nagyon szeretném, ha azok a rapperek, akikről tudom, hogy melegek, önmaguk lennének. Biztos vagyok benne, hogy a rajongóik véleménye nem változna meg róluk csak ezért.”

Miles mindezek mellett arról is beszélt, hogy milyen furcsa helyzetben van biszexuális férfiként: “A nők szerintem szabadabban váltogathatják a partnereik nemét. Amint egy férfi vált, mindenki azonnal úgy van vele, hogy ennyi volt, most már tényleg el kell döntenie, mit akar. Tíz évig voltam együtt egy nővel, most pedig Milannal járok, ez ilyen egyszerű.”

Az LHHH legutóbbi adásában Miles és Milan, illetve a műsor két további szereplője, Ray J és Lil Fizz egy olyan beszélgetésen vettek részt, ahol lelkészekkel és vallástudósokkal azt vitatták meg, hogy a melegség még mindig mennyire tabutéma a vallásos fekete közösségekben.

 

hirdetés
Previous post

Szigorú büntetés jár az azonos nemű pároknak

Next post

Nyálcsorgató - Leo az Instagramról