Hírek

Meleg pornósztárt követ Twitteren a Fehér Ház új kommunikációs igazgatója

 

Annyira morbid a hír, hogy egyelőre magam is fenntartásokkal kezelem, pedig a DoesFollow app szerint valós: A meleg felnőttfilmes Blake Mitchell írta ki döbbenten Twitteren, hogy követői között ott van a Fehér Ház új kommunikációs igazgatója:

 

 

A hír maga a világ legtermészetesebb dolga lenne, mindannyian követjük saját kedvenceinket (nem feltétlenül csak a felnőttfilmeseket), Scaramucci azonban nős heteroszexuális férfi, aki a bigott homofóbokkal körbevett Donald Trump legbelsőbb csapatába tartozik. Korábban a 444.hu szemlézte, hogy Scaramucci azzal kezdte munkáját, hogy

jó néhány korábbi Twitter-posztját törölte, melyekben olyan dolgok mellett állt ki, melyek nem nagyon férnek össze a Trump-kormány politikájával, például lépéseket sürgetett a klímaváltozás miatt, elképesztően kompetens jelöltnek tartotta Hillary Clintont, ellenségnek látta Putyint, ellenzi a halálbüntetést, támogatja a melegházasságot. De posztolt például arról is, hogy a falak soha nem működnek, és hogy a muszlim emberek döntő többsége a béke vallásának látja az iszlámot, és békés, virágzó demokráciában akarnak élni.

Megindultak a vad találgatások, Mitchell vajon mivel vonta magára Scaramucci figyelmét. Az egyik tipp szerint az igazgató Superman-mániája lehet a megfejtés. Egy 2011-es fotózáson beszélt arról, milyen közel áll a szívéhez a szuperhős, és hát Mitchellbe nem olyan nehéz belelátni a karaktert. (Bár munkájából adódóan ő legritkábban visel piros úszónadrágot. Vagy úgy egyáltalán bármit.)

 

Pikáns fordulat, hogy épp miután kettejük “kapcsolatáról” beszámolt pár tematikus blog, másnap Scaramucci neje beadta a válókeresetet. (Kizárt, hogy emiatt, csak az egybeesés vicces.)

Beindult a mémgyártás is, páran már bennük látják a melegpornó új powercouple-jét.

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb