Hírek

Meleg pornó és leplezetlen maszturbálás miatt tett panaszt egy nemzetközi járat utasa

A KLM belső nyomozást indított, miután egy utasuk panasszal élt a légitársaságnál. Problémájának lényege, hogy a Kanadába tartó járaton a mellette ülő férfi minden szemérem nélkül meleg pornót nézett a mobiltelefonján és közben önkielégítést végzett.

Annyira ledöbbentem a látottakon, hogy hirtelen azt sem tudtam mi tévő legyek. Maga elé rakva nézte a mobiltelefont, rajta a meleg pornót és egyáltalán nem úgy tűnt, hogy rejtegetni próbálná. Az egyetlen ok, ami miatt nem jelentettem ott azonnal az esetet, hogy családok kisgyerekekkel is voltak a gépen és nem akartam jelenetet csinálni” – nyilatkozta egy ír lapnak a férfi.

Undorító volt az egész. Hangosan köhécseltem és még a szemfedőmet is levettem, hogy tudomására adjam, bizony többen is ébren vannak körülötte” – panaszában a neve elhallgatását kérő utas arra is kitért, hogy a férfi könyöke maszturbálás közben többször beleütközött az övébe.

A holland királyi légitársaság hivatalos válaszlevelében elnézést kért a férfitól és megértik, hogy kényelmetlenül érezte magát a szituációban. Továbbá ígéretet tettek rá, hogy az esetet kivizsgálják és az eredményről értesítik a panasztevőt.

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin