Hírek

Meleg politikusnak kellett magyarázkodnia egy szállodában

Stewart_McDonald
Stewart McDonald / fotó: Facebook

 

Augusztus 15-én a New York-i John Fitzgerald Kennedy repülőteret egy utólag vaklármának bizonyult bejelentés miatt lezárták és kiürítették. Több ezer utasnak kellett elhagynia  a terminált, köztük az Egyesült Királyság parlamenti képviselőjének, Stewart McDonaldnak.
A meleg politikus éppen hazafelé tartott párjával az Egyesült Államokból, az eset miatt kénytelenek voltak még egy éjszakát New Yorkban tölteni. Azonban amikor a Hotel Pennsylvaniában egyágyas szobát kértek, McDonald szerint a recepciós felhúzta a szemöldökét.

“Igazán? Mindketten ugyanabban az ágyban?”

A politikus közölte, hogy a vele lévő másik férfi a párja, és igen, egy ágyban szeretnének aludni. A recepciós másodpercekig csak bámult zavarodottan, mielőtt folytatta volna a bejelentkezést. Nem tudta feldolgozni a szituációt, és hogy kapcsolatban élő két férfi egy ágyon osztozzon.

Amikor Twitteren panaszt tett a szállodánál, bocsánatot kértek tőle, de azzal magyarázták  a történteket, hogy a recepciós csak az ő kényelmük miatt nagyobb szobát szeretett volna adni. A politikus megerősítette, hogy nem ez volt a helyzet.

Ezután személyes találkozó keretében is bocsánatot kért tőle a hotel, és biztosították, hogy ez többé nem fordulhat elő, a személyzetet pedig továbbképzésre küldik.

“Az azonos nemű párokat nem kellene, hogy ilyesmi érje, elvégre 2016-ot írunk.” – tette hozzá McDonald.

 

Stewart McDonald és társa, Gordon Hawthorn:

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb