Hírek

Meleg pingvinpár veszi szárnyai alá a sorsára hagyott tojást Berlinben

Egy Berlini Állatkertben élő meleg pingvinpár esélyt kapott rá, hogy családot alapíthasson, miután a gondozók elmondása szerint köveket és halakat próbáltak kikeltetni. Ezért úgy gondolták, nyugodtan gondjaikra bízhatják azt a tojást, melyet nem is olyan régen hagyott magára egy nőstény császár pingvin.

 

Skipper és Ping végre apai örömök elé nézhetnek

 

Skipper és Ping, a tíz éves pingvinpár abban a pillanatban hozzálátott apai teendőihez, amint a gondozók átadták nekik a tojást. Csupán egyikük elé kellett tenniük, és máris tudták, mi a dolguk – számol be róla a Metro.

A Hamburgi Állatkertből érkező pingvinek az elsők Berlinben, akik azonos nemű párként költenek ki tojást. Ha pedig minden a tervek szerint halad, akkor már kora szeptemberben megérkezik családjuk harmadik tagja, akinek minden bizonnyal remekül gondját viselik majd.

 

 

Legyen szó az egész állatvilágról vagy csupán a pingvinekről, cseppet sem ritka, hogy azonos nemű párokra bukkanunk. Idén tavasszal érkezett a hír, hogy Írország immár egy meleg és egy leszbikus pingvinpárnak is otthont nyújt, valamint arra is láttunk már példát, amikor meleg pingvinpár költött ki egy fiókát. Éppen ezért türelmetlenül várjuk Skipper és Ping csemetéjének érkezését.

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin