LifestylePride

Meleg pingvinekkel ünnepli a pride-ot a londoni állatkert

Idén Londonban nem csupán az utcákon ünnepelhették a pride-ot az emberek, de a Londoni Állatkert úgy döntött, meleg pingvinjei számára ők is megszervezik a maguk pride hónapját.

A Londoni Állatkert meleg pingvinpárja Ronnie és Reggie 2014 óta alkot egy párt, s az elmúlt évek során bebizonyították, szerelmük valós, amit egy magára hagyott tojás kiköltésével és a fióka felnevelésével is megmutattak – számol be róla a Pride.

A pride ünnepség alkalmából az állatkert egy táblát helyezett Ronnie és Reggie birodalmába, melyen a következő áll: Néhány pingvin meleg. Tedd túl magad rajta.

 

 

A felirat mellett egyedülálló programokkal is várják júliusban az állatkert látogatóit, melyek során az emberek többet megtudhatnak a nemekről és a pártalálásról, valamint arról, milyen gyakori az azonos nemű párok előfordulása az állatvilágban. Július 7-én pedig még mesemondással is készülnek a családok számára.

Bár az állatvilágban számtalan példát találhatunk azonos nemű párokra, mégis a pingvinek kapják a legnagyobb rivaldafényt. Olyannyira, hogy az idei év elején egy esküvői videókat gyártó cég egy meleg pingvinpár esküvőjéről készített gyönyörű felvételt Angliában, megörökítve ezzel Ferrari és Pringle nagy napját.

 

Meleg pingvinpárnak szerveztek csodálatos esküvőt

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb