Színes

Meleg pasik luxuskivitelben – Jön az MTV új reality-je

 

The Real Friends of WeHo címmel január 20-án érkezik az MTV új reality sorozata, amiben egy West Hollywood-i baráti társaság életét követhetjük nyomon, a csatorna fogadkozása szerint őszintén és megszépítés nélkül. Hogy egy sztárokat/celebeket felvonultató mainstream műsor mennyire lehet őszinte, vágatlan és megjátszás nélküli, az éppen jó kérdés, de ettől még érdekesnek ígérkezik.

A sorozathoz ugyanis összetereltek hat híres, kőgazdag meleg pasit, és az ő életükre fókuszálnak. A „baráti társaságot” a hivatalos sajtóközlemény szerint Hollywood legbefolyásosabb és legsikeresebb LMBTQ+ hírességei, személyiségei és vállalkozói közül választották, írja a Deadline.

Köztük van a világsztárokkal dolgozó stylist, Brad Goreski, a Canada’s Drag Race zsűritagja, civilben pedig a tévés producer és író, Gary Janetti (Family Guy, Will és Grace) férje. Aztán itt van a koreográfus-énekes Todrick Hall, aki miután Beyoncé, Taylor Swift és RuPaul mellett is dolgozott, ma már saját, teltházas turnékat hoz össze. (És legnagyobb örömünkre rendre extravagáns videoklipeket is.)

A színész Curtis Hamilton neve itthon nem annyira ismert, ahogy Dorión Renaud-ról sem sokan tudják valószínűleg, hogy kozmetikai cégével futott be. A csapat tagja még a tévés műsorvezető, Jaymes Vaughan (a színész Jonathan Bennett férje), valamint az influencer Joey Zauzig. A névsor önmagában is érdekes lenne a műsorhoz, de azért az erős túlzás, hogy mindannyian Hollywood legbefolyásosabb meleg hírességei lennének.

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin