Életmód

Meleg pár imádnivaló eljegyzése a Spice Girls koncerten

 

Garantáltan különleges egy eljegyzés, ha hírességek társaságában hangzik el a nagy kérdés. De amikor azok a hírességek nem mások, mint az egyik legikonikusabb bandának a tagjai, akik éppen most térnek vissza köreinkbe, akkor az extrán különleges lesz.

Ez történt a Spice Girls legutóbbi koncertjén is, Manchesterben, amikor Lee Christie megragadta a lehetőséget és megkérte párja, Duane Watters kezét a színpadon – írja a Pride. A lányok éppen felhívták őket a színpadra, hogy megtudják, élvezik-e a koncertet, majd Emma végre feltett egy kérdést Lee-nek:

„Szeretnél mondani valamit ennek a rengeteg szeretnivaló embernek?”

Ezután Lee térdre ereszkedett, Duane meglepetten és kissé megdöbbenten figyelte párját, aki máris előhúzta a gyűrűt, ezzel elárulva szándékát. A válasz természetesen igen lett, eljegyzésüket a gyűrű átadása után pedig egy csókkal pecsételték meg, miközben őrületes tapsvihar érkezett a közönség soraiból, és persze a lányoktól a színpadon.

 

 

Történetüket közösségi oldalukon is megosztották, a képen pedig természetesen a legnagyobb szerepet az eljegyzési gyűrű játszotta:

„IGENT MONDOTT! A Spice Girls segítségével megtörténhetett az évszázad eljegyzése, „ahol kettőből egy lett”! Köszönöm Mel B-nek, hogy színpadon kérhettem meg a párom kezét.”

Mel B is nyilatkozott az eljegyzésről, melyben hatalmas szerepet játszhatott, valóra váltva Lee és Duane álmát, és azt is elárulta, hogy a páros egy Spice Girls show keretein belül ismerte meg egymást.

„Ez egy csodálatos pillanat volt. Az emberek a tömegben sírtak a boldogságtól. Mi, lányok pedig mindannyian ugrálni kezdtünk, amikor Duane végre igent mondott.”

 

 

Az emlékezetes eljegyzés után most már csak arra vagyunk kíváncsiak, vajon a Spice Girls fellép-e majd a fiúk eljegyzési partiján is, vagy esetleg magán az esküvőn.

 

 

hirdetés
Previous post

Meleg volt a fülöp-szigeteki elnök, de aztán kigyógyította magát

Next post

A babakocsit toló családapának kell elmennie a Pride-ra – Interjú Kajdi Csabával