ÉletmódHírek

Meleg pár fogadta örökbe a HIV-vel élő kisbabát, akit tíz család utasított el

Évekkel ezelőtt családot kerestek egy mindössze 28 napos kisbabának, aki HIV-vel született. Egészségügyi állapota miatt azonban tízen is visszautasították. Ekkor érkezett Olivia életébe az argentin pár, Damian Pighin és Ariel Vijarra.

 

A család az örökbefogadás után.

 

Pighin és Vijarra alkotta az első meleg párt, akik összeházasodhattak szülővárosukban, Santa Fe-ben, és már három éve tervezték a családalapítást, amikor találkoztak Oliviával. A pár már akkor tudta, hogy számukra Olivia a tökéletes gyermek, és első látásra beleszerettek – számol be róla az Out.

„Abban a pillanatban, hogy megláttam, olyan volt, mintha mindig is az életem része lett volna. Azonnal meg volt köztünk a kapcsolat. A karjainkba vettük, odaadtuk neki a cumisüveget, és ő csak nézett ránk, el sem sírta magát. De én igen” – emlékezett vissza Vijarra.

Amint az apukák hazavitték Oliviát, elkezdték a HIV-kezelést, és az alacsony súllyal született kislány szerencsére felszedett pár kilót, és néhány évvel később az orvosi eredmények már nem tudták kimutatni a vírust a vérében. Amellett, hogy Olivia többé nem képes terjeszteni a vírust, az immunrendszeri károsodásokért sem kell tovább aggódnia.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Un cuento hermosoooo

Ariel Vijarra (@arielvijarra) által megosztott bejegyzés,

Egy évvel Olivia örökbefogadása után Pighin és Vijarra még egy kislányt magukhoz vettek, Victoriát. A két kislány idén lett ötéves, és apukáik régóta dédelgetett álma vált valóra azzal, hogy egymásra találtak.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ariel Vijarra (@arielvijarra) által megosztott bejegyzés,

 

 

Previous post

8 dolog, amit valószínűleg nem tudtál az óvszerről

Next post

A transznemű vendég védelmére kelt, erre kirúgták a pincérnőt