Lifestyle

Meleg pár a semmi közepén – Önkéntes izoláció haladóknak

Tyler és Todd tíz éve alkotnak egy párt, és eredetileg azt tervezték, hogy a saját maguk által felújított lakókocsijukkal járják be Észak-Amerikát. Útjukat vlog formájában dokumentálták, és a kanadai pár néhány hónapja indított YouTube-csatornáján lehetett követni az állomásokat. Értelemszerűen a koronavírus-járvány miatt az utazással le kellett állniuk. De most mintha kissé túlzásba vinnék az önkéntes izolációt.

Összepakolták a két kutyájukat, Charlie és Eddie társaságában meg sem álltak a semmi közepéig, elvonultak egy kis erdei kunyhóba. Áram és vezetékes víz nélkül – ahol nincs fürdőszoba, a fűtésről pedig egy apró kályha gondoskodik. A közeli folyóról hordják a vizet a mosogatáshoz, az ivóvízért pedig kilométereket kell autózni egy erdei kúthoz.

 

 

Nem kell megijedni, nem vonultak ki ennyire a civilizációból, ez csupán egy néhány napos kaland volt részükről. Jelenleg a szülők hátsó kertjében dekkolnak a lakókocsijukban, és próbálják kitalálni a jövőjüket. Eddig közös vállalkozásuk volt: házakat vásároltak, felújították, majd bérbe adták azokat, vagy némi haszonnal túladtak rajtuk. A lakókocsis utazás kedvéért azonban nagyjából felszámolták az eddigi életüket, így most igényel némi újratervezést, hogy mihez kezdjenek, de szerencséjükre ők nincsenek nehéz helyzetben.

Még középiskolás korukban ismerkedtek meg egymással: az egyetemi felkészítő keretében véletlenszerűen összesorsolták a leendő diákokat, és közös feladaton kellett dolgozniuk. Az egyetem részéről ennek az volt az elsődleges célja, hogy amikor elkezdődik a tanév, a diákoknak már legyen legalább egy valaki az új közegben, akit ismernek.

Őket pedig egymásnak dobta a gép.

Kilenc hónapig kommunikáltak a Facebookon, mielőtt először élőben is találkoztak volna. Az első találkozás aztán eldöntött mindent – megerősítette minden érzésüket, amit addig a másikról kialakítottak magukban. Hivatalosan 2009-ben kezdtek randizni, és 2014-ben házasodtak össze.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HUSBANDS FLIPPING HOUSES (@tylerandtodd) on

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HUSBANDS FLIPPING HOUSES (@tylerandtodd) on

 

 

 

A meleg pár, akik a természetet választották a nagyvárosi rohanás helyett

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb