GasztronómiaLifestyle

Melegkonyha – Címlapsztárok a tányéron

Az első lámpalázat leküzdve vágtunk neki Ádámmal a Melegkonyha második epizódjának, amelyben a pizza után most egy szuper egészséges ételt, teriyaki csirke bowl-t készítettünk hajdina tésztával. A műsorhoz ismét a Zsidai Home biztosította számunkra a nagyon gyorsan és egyszerűen elkészíthető ételt, így nem csak az étvágyunk gyors csillapítása volt adott, hanem közben arra is maradt időnk, hogy a címlapsztárokról is beszélgessünk.

A Humen Magazin elmúlt közel 10 évében már majdnem 100 címlapot készítettünk, a kezdeti grafikai megoldásokat után először modellek, majd interjúalanyaink kerültek – és kerülnek a mai napig – a magazin címlapjára. Az évek során pedig nagyon sok neves magyar és nemzetközi személlyel volt lehetőségünk dolgozni. A videóból azt is megtudhatjátok, hogy melyek voltak Ádám és melyek az én kedvenc címlapjaim.

Meleg konyha – Teriyaki csirke bowl és címlapok

Az első lámpalázat leküzdve vágtunk neki Ádámmal a Melegkonyha második epizódjának, amelyben a pizza után most egy szuper egészséges ételt, teriyaki csirke b…

Arra pedig nem csupán a videóban, de itt is szeretnénk titeket buzdítani, hogy küldjétek el nekünk az ötleteiteket, hogy kit látnátok szívesen a Humen Magazin címlapján, mert szeretnénk titeket is kicsit bevonni a Humen életébe.

Azt pedig, hogy hogyan birkóztunk meg a teriyaki csirke bowl elkészítésével mindössze pár perc, az szintén kiderül a videóból.

Ha pedig szeretnétek a videóban is szereplő teriyaki csirke bowl-t vagy más bowl-okat, további fogásokat otthon is elkészíteni, akkor látogassatok el a Zsidai Home weboldalára (kijelölt napokon elérhető), ahogy a Kifli.hu online szupermarket Bisztró kínálatában (a hét minden napján elérhető) is megtalálhatjátok az ételeket.

A legújabb Humen Magazint itt rendelheted meg!

 

A videó a Daniel Media készítette.

 

Erdei Zsolt

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin