Kultúra

A meleg karakterek központi szerepet kapnak a Harry Potter-előzményfilmekben

legendary_beasts

 

Az írónő J.K. Rowlig jó szokása, hogy mindig apránként csepegteti az információmorzsákat. Az egyik legfrissebb hír, hogy a Harry Potter-előzményfilmekben a meleg mágusok, az ifjú Albus Dumbledore professzor és Gellert Grindelwald kapcsolata központi szerepet kap.

A Harry Potter és a Halál ereklyéi című részben történt utalás a sötét mágusra, Gellert Grindelwaldra, aki iránt ifjúkorában Dumbledore gyengéd érzelmeket táplált.

A novemberben érkező első film, a Legendás állatok és megfigyelésük főszereplője az Oscar-díjas Eddie Redmayne lesz, akit A dán lány című filmben nyújtott alakításáért is jelöltek a díjra. Most vannak olyan spekulációk, hogy mellette már az első részben feltűnhet az ifjú Dumbledore is.

Annyit maga Rowling is megerősített, hogy az ötrészes előzményfilm-sorozatban feltűnik majd a Roxfort későbbi igazgatója. Már csak türelmesen várnunk kell…

 

Fantastic Beasts and Where to Find Them – Comic-Con Trailer – Official Warner Bros. UK

Comic-Con Trailer for Fantastic Beasts and Where to Find Them – in UK cinemas November 18, 2016 – set in the wizarding world created by J.K. Rowling and dire…

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb