Hírek

Meleg focista is lesz a Football Manager 2018-ban

A játékfejlesztők reményei szerint helyesen mérték fel, hogy 2018-ban végre megtörténik a foci élvonalában az első coming out.

 

 

A népszerű játékot, a roppant komplex és sokrétű Football Managert minden évben tömegek várják. 2004 óta focirajongók millióit szolgálja ki a menedzserjáték, ahol mindenki kipróbálhatja magát, milyen egy focicsapatot irányítani.

A 2018-as szériába bekerül a lehetőség, hogy egy meleg játékos coming outoljon a Premier League-ben. A bejelentésre egy héttel a megjelenés előtt került sor, amikor egy béta-tesztelő kiszúrta a programban a meglepetést. Mile Jacobson, a fejlesztő igazgatója a Twitteren erősítette meg a hírt. A cég képviseletében Tom Davidson azt is elmondta, hogy

“az egész csapat azt akarta, hogy a meleg játékos előbújása pozitív esemény legyen a játékban. Mert nevetséges, hogy valaki 2017-ben nem lehet önmaga. Szintén fontos volt számunkra, hogy a melegség ténye ne az egyedüli fókusz legyen a játékos karrierjében. Az orientációja nem is kerül többé szóba az előbújás után.”

 

 

(GayStarNews)

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb