Hírek

Meleg focista a Deutsche Bahn reklámjában

A Deutsche Bahn idén ünnepli azt, hogy 25 éve indították el az első Intercity vonatukat. Erről egy kedves kis reklámszpotot forgattak. Van benne minden: utalás a hamarosan induló foci EB-re, sok vonat és meleg pár.

A Deutsche Bahn reklámjának főszereplője Thomas Hitzlsperger és párja. Hitzlsperger volt az első a német futball ikonjai közül, aki coming out-olt. Persze ezt csak azután tette meg, hogy visszavonult.

 

deutsche bahn

 

Most párjával szerepel a vasúttársaság ünnepi, Der Fan című reklámjában. A történet szerint adva van egy fociszurkoló, aki hol a stadionban, hol pedig a laptopja képernyőjén nézi kedvenc csapata mérkőzéseit. Egyik alkalommal a Deutsche Bahn Intercityjével utazik a következő meccs helyszínére, de kiderül, nem is annyira a csapat, mint inkább az egyik focista miatt érkezett a városba. A pár összeölelkezik, majd kézen fogva távoznak a pályaudvarról. A szlogen pedig így hangzik: “Több, mint ami A-ból B-be összeköt.”

 

TV-Spot “Der Fan” für Deutsche Bahn

Der ICE steht seit 25 Jahren für eine einzigartige Erfolgsgeschichte und feiert nun auch ein ganz besonderes Jubiläum – mit einer emotionalen Kampagne, die B…

 

Ez a hirdetés is remek példája a pink marketingnek, amiről nem régen főszerkesztőnk is beszélt. Az interjúból az is kiderül, hogy mi magyarok se vagyunk lemaradva a nyugat mögött LMBT témájú reklámokban, hiszen a Sport szelet anno már forgatott egy ilyet.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb