HírekPride

Meleg flamingó párral ünnepli a pride-ot az amerikai állatkert

Denverben két flamingóval ünneplik a pride hónapot. A madarak nem is olyan régen még egy coloradói állatkert lakói voltak – és nem mellesleg már ott is egy párt alkottak.

A chilei és amerikai flamingók már nevük alapján kiérdemelték az állatkert legikonikusabb párja címet, hiszen nem másról, mint az NSYNC egyik korábbi énekeséről, Lance Bass-ról és a Queen legendás frontemberéről, Freddie Mercuryról kapták neveiket – számol be róla a Pink News.

Az állatkert úgy gondolta, be kell mutatnia a párost a nagyvilágnak is, így a denveri pride előtt, amit június 16-án és 17-én rendeznek, egy Twitter bejegyzésben osztottak meg képet Lance-ről és Freddie-ről – mindezzel kifejezve támogatásukat a pride és az LMBTQ-közösség iránt.

 

 

A párról készült fotó nem kerülhette el Lance Bass figyelmét sem, aki örömmel vette tudomásul, hogy egy meleg flamingót neveztek el róla, és tetszésének közösségi oldalain is hangot adott.

Bármennyire is tartjuk Lance és Freddie kapcsolatát különlegesnek és szívet melengetőnek, természetesen nem ők az egyetlen meleg pár az állatvilágban, hiszen a közelmúltban többször is hallhattunk meleg pingvinpárokról és örökbefogadott fiókáikról, de arra is volt már példa, hogy egy meleg pingvinpár esküvőjébe nyerhettünk bepillantást.

 

Most akkor mennyire meleg az állatvilág?

Most akkor mennyire meleg az állatvilág?

Most akkor mennyire meleg az állatvilág?

Most akkor mennyire meleg az állatvilág?

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb