Hírek

Meleg fiát hibáztatja megromlott kapcsolatukért a Hetero Pride szervezője

Megszólalt annak a meleg fiatalembernek az édesanyja, aki tiltakozását fejezte ki az augusztus 24-ére a kaliforniai Modestóba tervezett Hetero Pride ellen.

A Nemzeti Hetero Pride Koalíció – amelynek Matthew Mason édesanyja, Mylinda is tagja – ezzel a rendezvénnyel kívánja ünnepelni a heteroszexualitást, a férfiasságot-nőiességet, a megszületett és a születendő gyermekeket, a nyugati civilizációt, Amerikát és a kereszténységet. Mindemellett mélyen elutasítják a szodomikus mozgalmakat, amelyek veszélyesek a nyugati civilizációra nézve. Azt is mondják, hogy a kereszténység folyamatos támadásnak van kitéve a humanizmus és a sátánizmus részéről.

 

Matthew Mason

 

Nem meglepő módon a fiú és Mylinda kapcsolata közel sem felhőtlen. Az NBC-nek adott interjúban mindezért azonban Mylinda kizárólag a fiát hibáztatja. “Nagyon is tipikus, hogy életük egy pontján a homoszexuálisok elszakadnak a családjuktól és barátaiktól” – mondta.

Hozzátette, hogy mikor Matthew tinédzser volt, többször is magával vitte LMBTQ-ellenes tüntetésekre és látta a fia arcán a szenvedést, megromlott viszonyukat viszont kizárólag fia szexuális orientációjának a számlájára írja. “A fiamról annyit mondhatok, hogy se nem gyűlölöm, se nem szeretem, hanem imádom – éppen ezért szeretném, ha egyszer együtt lehetnénk a mennyországban és éppen ezért állok ki oly határozottan az általam bibliainak tekintett családi értékek mellett.

 

Mylinda Mason

 

Mylinda szerint a Hetero Pride-ra azért is van szükség, mert az LMBTQ-közösség – a sátán támogatásával – az elmúlt évtizedekben kisajátította a pride, azaz büszkeség kifejezést. A hetero pride szervezői azonban most visszaadják azt Istennek.

Az ügy előzményei részletesen itt olvashatóak:

 

Fellázadt a Hetero Pride ellen a szervező meleg fia

 

hirdetés
Previous post

Az arab világban először indul nyíltan meleg férfi elnökválasztáson

Next post

Megbírságolták a Facebook Live-on melegirodalmat égető férfit