Hírek

Meleg csókot tiltott le Oroszország a YouTube-ról

Roman Basinyszki azzal a nem titkolt szándékkal hozta létre YouTube-csatornáját, a Bashinsky Time-ot, hogy az elfogadás és tolerancia fontosságát hangsúlyozza az orosz internetfogyasztók számára. A videók komoly érdeklődésre tartanak számot, ma már több, mint 438 ezer követője van a csatornának.

Ez azonban nem jelenti azt, hogy az orosz állam is tolerálja a közvetített tartalmat. Erre utal, hogy a december 30-án feltöltött anyag alig 24 órán belül törlésre került – nemcsak az orosz YouTube-felhasználóknál, de az orosz Facebook-ként is ismert VK-n (V Kontaktye, azaz Kapcsolatban).

A videóban bekötött szemű emberek szerepelnek, akiket arra kérnek, hogy csókoljanak meg másokat – olyanokat, akikről semmit nem tudnak, tehát azt sem, hogy velük ellentetés, vagy azonos neműek-e. “Az oroszok számára az, hogy férfi férfit csókol, nem normális. Ezen akarunk változtatni” – nyilatkozta Roman.

A férfi azt is elmondta, hogy a tiltásra nem tud jobb magyarázatot, minthogy a YouTube orosz szekciójában homofóbok ülnek. “A videó nem sértette a YouTube irányelveit. A csók önmagában nem szexuális tartalom.

A felvétel más országokban, így hazánkban továbbra is megtekinthető:

ПОЦЕЛУЙ С НЕЗНАКОМЦЕМ В РОССИИ 2 | Версия без цензуры

★ Магазин Zaka-Zaka: https://zaka-zaka.com ★ http://clc.am/AQYfiA Vertex – самые популярные бюджетные смартфоны в России! Vertex верят миллионы: топовое каче…

hirdetés
Previous post

Rekordszámú LMBTQ tagja van az új amerikai kongresszusnak

Next post

“Biztos voltam benne, hogy velem ez nem történhet meg” – Interjú egy HIV-vel élő meleg férfival