Hírek

Meleg csók miatt imádkoztak a szülők egy Shakespeare-darab után

Szülők egy csoportja, valamint egy római katolikus pap közös imát tartottak, miután megtudták, hogy olyan csók is helyet kapott gyermekeik gimnáziumi színdarabjában, amely két fiú között csattan el.

A keresztény szülőket szerencsére lencsevégre is kapták közös imájuk során, amelyben így most az egész világ gyönyörködhet. Az ájtatosságra az iskolai színdarab után került sor, amely Shakespeare darabokat parodizált egy North-Carolina-i középiskolában.

A Shakespeare Összes Rövidítve (SÖR) című vígjátékot úgy alakították át, hogy a tanulók számára nézhetőbb, fogyaszthatóbb legyen, de így is tartalmazott utalásokat az alkoholra, öngyilkosságra, és trágár szavakat is használtak benne. A hivatalos beszámolók szerint a szülők ezek miatt imádkoztak, de a helyiek elárulták a riportereknek, hogy valójában a fiúk közötti csók váltotta ki a reakciót.

 

 

Amiért valójában az emberek idegesek lettek, az az, hogy az összes szereplő fiú volt, és ketten még színpadi csókot is váltottak” – nyilatkozta egy helyi lakos.

Miután a szülőkről készült fotók körbejárták az egész internetet, a kommentelők nem rejtették véka alá véleményüket: „Shakespeare valószínűleg hazamenne és egy egész színdarabot annak szentelne, hogy ezeken az egyszerű gondolkodású idiótákon gúnyolódjon.

Az Isten szerelmére, ez Shakespeare, nem a Debbie does Dallas (pornográf film)! Szedjétek össze magatokat! Elment az eszetek!”, „Alig várom, hogy megismerjék a történetet Oedipus-ról.

FRA EU post inject banner
Previous post

Megölte feleségét, miután kimelegtárskeresőzte magát

Next post

Melegek lemészárlására buzdít egy új videójáték