Kultúra

Meleg árnyvadász és biszexuális boszorkánymester esküvőjét közvetítette a Freeform

Cassandra Clare nagysikerű könyvsorozatából három évvel ezelőtt levetítették az első, sorozat formájában képernyőre vitt epizódot, ám a történet lassan a végéhez közeledik, melyet egy felejthetetlen esküvővel koronáztak meg a készítők.

A Freeform csatornáján vetített sorozat Árnyvadászok sok mindenben többet nyújtott a rajongóknak a könyvnél, és a rendező elmondása szerint szándékosan változtatták meg a cselekményt itt-ott, hogy azoknak is tartogassanak izgalmakat, akik a Csontvárostól egészen a Mennyei tűz városáig kitartottak a könyvek mellett.

Hogy miben is szolgált újdonsággal a sorozat? A váratlan fordulatok mellett az Árnyvadászok gazdagon sorakoztatja fel a különböző nemzetiségű színészeket és karaktereket, valamint igencsak nagy hangsúlyt fektetett az LMBTQ reprezentációra is. A harmadik évadot megélt sorozat nagy kedvencei pedig, Alec Lightwood, a meleg árnyvadász és Magnus Bane, a biszexuális boszorkánymester végre kimondhatták a boldogító igent – számol be róla a Pride.

A rajongók szemtanúi lehettek a Malecnek keresztelt páros első találkozásának, Alec Lightwood előbújásának, az árnyvadász és a boszorkánymester világa ellentmondásainak, de a végén újra egymásra találtak, ahogyan az a nagy könyvben, pontosabban a Végzet ereklyéi könyvsorozat lapjain meg van írva.

 

https://twitter.com/ShadowhuntersTV/status/1125581187836256256

 

Természetesen a párost alakító színészek, Matthew Daddario és Harry Shum Jr. sem hagyhatták ki az alkalmat, hogy ne osszák meg érzéseiket rajongóikkal karaktereik boldogságát és a sorozat végét illetően.

Ég veled, Magnus. Rengeteg ember életét tetted szebbé annak az erőnek a segítségével, amit a sötétebb időszakokban mutattál, és végre te magad is élvezheted a fényt, melyet olyannyira megérdemelsz. Hálás vagyok a színészeknek, a stábnak, az íróknak és a megannyi tehetséges embernek, akik különlegessé tették a sorozatot.[…] Ez a sorozat tovább fog élni a rajongókban. Köszönjük, hogy mosolyt csaltatok az arcunkra. Ez egy olyan kaland volt, amit sosem fogok elfelejteni” – írta Harry Shum Jr. Twitter oldalán.

Filmbéli partnere, Matthew Daddario így öntötte szavakba érzéseit: „Örülök neki, hogy Alec végre megkaphatja a boldog befejezését és a jól megérdemelt pihenést is négy hosszú évnyi démonvadászat és stressz után, amit mások döntései miatt kellett elszenvednie. Köszönöm a színészeknek, a stábnak, az íróknak, a producereknek és a rajongóknak, akik csodálatos élménnyé varázsolták mind az 55 epizódot.

 

https://twitter.com/nykia8314/status/1125592285243236352

 

hirdetés
Previous post

Díjat nyert az LMBTQI a gyerekem magyar kisfilm

Next post

Leszbikus nő írt történelmet a New York-i tűzoltóságon