Hírek

Mel B bevallota, hogy élt már párkapcsolatban nővel

A Spice Girls énekesnője bevallotta, hogy élt már együtt nővel, és  nem szeretné, ha behatárolnák szexuális orientációját.

Az énekesnő most megjelenő életrajzi könyve, a Bruttaly Honest kapcsán ült le a Gay Times-szal. Az interjúban mesélt arról is, hogy éveken át élt együtt egy nővel, ám erről valahogy könyvében mégsem írt – még ha annak az is a címe, hogy „Brutálisan őszinte.”

„Úgy gondoltam, nem fair, ha megnevezem és így kitálalom mindenki előtt a párkapcsolatunkat.” – mondta – „Bár most nevet az egészen és azt kérdezgeti, hogy ő miért nem kapott külön fejezetet, mint Eddie Murphy. De erre annyit mondok, hogy tiszteletből. Nem akartam vele ezt csinálni.”

Ha mégis kíváncsiak lennénk a hölgyre, Mel B-nek van egy tippje: „Ha annyira érdekel, Google-ön rákereshetsz képekre, amin együtt vagyunk. De ez nem volt a történetmesélésem része.”

Elmondása szerint a nő most egy fantasztikus párkapcsolatban él, párjával pedig jövőre családot is alapítanak.

Mel B mellesleg jelenleg nem keres párkapcsolatot, a gyerekeire akar koncentrálni, de ha férfi jönne, ha nő, mindenkire nyitott.

„Egyáltalán nem definiálom a szexualitásom. Tudom, hogy vannak különböző kifejezések, mint „fluid”, „pán” és „bi”, bármi, ahogy csak nevezni akarod. Ezek mind jók azoknak, akiknek szüksége van rá. Mindegyik a maga módján. De személy szerint én nem szeretem, ha címkéznek.”

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin