Kultúra

Megtörtént a 35 éve várt bejelentés

Hivatalos Instagram-oldalán jelentette be az 1982-ben feloszlott svéd popzenekar, az ABBA, hogy ismét összeáll. A négy alapítótag, Agnetha, Benny, Björn és és Anni-Frid hozzátette: két új számot is felvettek. Ezek közül az egyik, az “I Sitll Have Faith in You” várhatóan decemberben debütál.

Az ABBA 1975-ben

A banda, amely 1974-ben Eurovíziós Dalfesztivált is nyert, 2016-ban egy új digitális projekt megvalósítására állt össze a Universal Music Grouppal és az American Idol megalkotójával, Simon Fullerrel. Az “I Sitll Have Faith in You” című szám is ehhez a projekthez kapcsolódik: a dalt az együttes tagjainak digitális verziói (avatárjai) az NBC és a BBC egy speciális adásában “adják majd elő”.

Az együttes szerint az ABBA avatar turné projektnek “nem várt következményei lettek”: mind a négyen úgy érezték, hogy közel négy évtized elteltével jó lenne, ha ismét összeállnának és stúdióba is vonulnának. Meg is tették és bevallásuk szerint ez olyan élmény volt, mintha megállt volna az idő és csak egy rövid nyaraláson lettek volna.

❤ #abbaofficial #abba

@ abbaofficial által megosztott bejegyzés,

Az ABBA turnéja a tagok digitális avatárjaival várhatóan 2019 elején indul majd.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb