Hírek

Mégsem lesz Hetero Pride Kaliforniában

Bár nagyon bíztak a sikerben a szervezők, Modesto városa mégsem kér a Hetero Pride felvonulásból, ezért a városi tanács döntése alapján augusztus 24-én nem tarthatja meg rendezvényét a Nemzeti Hetero Pride Koalíció.

 

 

A tanács alapos érveket sorakoztatott fel az ellen, hogy létrejöhessen a felvonulás. Például a szervezetnek nincs felelősségbiztosítása, és nem bérelhetett ki egy városi parkot sem a rendezvényre – számol be róla a Pink News.

A Hetero Pride ellen tiltakozó csoportok -, akik jól tudták, hogy a Nemzeti Hetero Pride Koalíció egyben a fehérek felsőbbrendűségét is hirdeti – ünnepelve fogadták a tanács döntését. Ezen csoportok egyikének élén állt maga Matthew Mason, a Hetero Pride szervezőjének nyíltan meleg nevelt fia is.

„Különleges helyzetben vagyok, hogy szembeszállhatok velük a fehérek felsőbbrendűségének hirdetése miatt. Úgy éreztem, nem maradhatok csendben. Mylinda folyamatosan a történelem felülvizsgálatáról beszél, de valójában az ő történelmi ismereteit kellene felülvizsgálni”

– nyilatkozta anyjáról Matthew Mason.

 

Matthew Mason

 

A Nemzeti Hetero Pride Koalíciónak azonban nem áll szándékában feladni terveit. Továbbra is úgy látják, harcban állnak az LMBTQ közösséggel, és céljuk az, hogy megakadályozzák a jelen és jövő generációjának elpusztítását, mely a „homoszexuális mozgalom” felől leselkedik rájuk.

 

 

Previous post

Meleg pingvinpár veszi szárnyai alá a sorsára hagyott tojást Berlinben

Next post

LMBTQ történelem oktatás kezdődik több amerikai iskolában