Színes

Megőrül az internet Harry Styles kishableányos képeiért

Bár 2019-ben készültek, az internet most, két évvel később fedezte fel Harry Styles különleges fotósorozatát, amelyet a Saturday Night Live készített a One Direction egykori énekesével.

Az akkor 27 éves Styles cigarettával és egy pohár pezsgővel pózol, a Walt Disney rajzfilmből ismert Arielnek öltözve. De az illúziót nemcsak az alkoholhoz és dohányhoz fűződő, szemmel láthatóan szoros kapcsolata töri meg, hiszen felsőtestét tetoválások borítják és a sminkbe sem fektettek komoly energiákat. És akkor az arcszőrt nem is említettük.

 

 

 

 

 

Az Erci hercegre utalás nem véletlen. Jelenleg is zajlik A kis hableány élőszereplős változatának forgatása (Arielt az énekesnő Halle Bailey alakítja) és annak idején hallani lehetett pletykákat arról, hogy Harry Styles is potenciális Eric herceg volt, ám végül ő maga mondott nemet a lehetőségre.

A jelenleg szólókarrierjét építő brit Styles szexuális orientációja évek óta téma a médiában. Tavalyelőtt ezzel kapcsolatban ő maga fejtette ki nagyon is határozott álláspontját:

 

Harry Styles szerint nem kell megneveznie szexuális irányultságát

 

Borítókép: Twitter

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb