Hírek

Megölte feleségét, miután kimelegtárskeresőzte magát

Felesége meggyilkolása miatt áll bíróság előtt a brit Mitesh Patel. A vád szerint a férfi – aki tagadja tettét – azt követően döntött társa, Jessica Patel életének kioltása mellett, hogy rendszeresen csalta őt azonos nemű szeretőkkel – utóbbiakkal a Grindr meleg társkereső applikáción ismerkedett meg.

A pár mindkét tagja Manchesterben végezte gyógyszerészeti tanulmányait, ott is ismerkedtek meg és jöttek össze. Nemcsak az életben, de az üzletben is társak voltak, közösen üzemeltettek patikát. A feleségre május 14-én találtak rá holtan a Middlesbrough kertvárosában található otthonukban.

 

Mitesh Patel és felesége, Jessica

 

A büntetőjogi eljárás a hét második felében indul el és James Goss bíró az esküdtszék összeállításánál egy feltételt szabott: olyan személy nem lehet tagja, aki használja, vagy valaha használta a meleg randiappot.

Korábban mind a vád, mind a védelem hozzájárult, hogy a gyilkossági szándék vizsgálatának része legyen a 37 éves férfi hűtlensége és férfiakkal ápolt szexuális kapcsolata – következésképpen olyan esküdtszéki tag, aki jártas az applikáció használatában (tehát joggal feltételezhető róla, hogy meleg, vagy biszexuális) nem feltétlenül tud objektív döntést hozni az ügyben.

A tárgyalás csütörtök délelőtt veszi kezdetét, Mitesh Patel feltehetően ártatlanságát fogja hangoztatni.

 

Hotel Sopron footer banner
Previous post

Indul a Mr. Gay Hungary közönségszavazás

Next post

Meleg csók miatt imádkoztak a szülők egy Shakespeare-darab után