KiemeltUtazás

Megnyitotta kapuit az AxelBeach Ibiza Hotel

Május 1-jén új hotelt nyitott Ibizán az Axel Hotels, amely a világon elsőként kínált szállást kifejezetten LMBT vendégeknek.

Páratlan kilátás

A cég nem is melegbarát, hanem heterobarát szálláshelyként definiálja szállodáit: ez azt jelenti, hogy bár szolgáltatásaikkal elsősorban az LMBT közösséget kívánják megcélozni, bárkit nagyon szívesen látnak az egyes intézményekben. Olyan biztonságos, nyitott és toleráns közeget akarnak létrehozni, ahol valóban mindenki önmaga lehet, és ahol mindenki tiszteli a másikat.

Szinte a bőrünkön érezzük a mediterrán szellőt a naplementében

Az Ibizán található új szálloda a sziget délnyugati részén, a Cala d’en Bou nevű festői szépségű öböl partján helyezkedik el, a túlparton a híres Café del Marral. A 89 különböző méretű lakosztály mellett egy fitnesz- és wellness-centrumot, egy fürdőt, és a többi Axel hotelben már megszokott teraszt is megtalálunk, ahonnan egyrészt csodálatos kilátás nyílik, másrészt kiváló közösségi helyszín is, ha ismerkedni szeretnénk.

Letisztult dizájn, kényelem és nyugalom

„A barcelonai hotelünk népszerűsége késztetett arra, hogy Berlinben, Ibizán, majd Madridban kezdjünk el gondolkodni újabb szállodák nyitásán. Hihetetlenül népszerű szálláshely vagyunk, 95%-os kihasználtsággal üzemelnek a hoteljeink” – nyilatkozta Albert Olivé, az Axel Hotels vezérigazgatója. Az elmúlt években ugrásszerűen növekvő vállalat a tervek szerint az elkövetkező öt évben még 10 hotellel tervezi bővíteni a hálózatot.

A testedzésről sem kell lemondanunk

A madridi szálloda a World Pride-dal egy időben, azaz június 23 – július 2. között fog megnyílni. A spanyol főváros először kapta meg a világméretű esemény rendezési jogát, és ha valamiből biztosan sokra lesz szükségük, az a szálláshelyek száma – ezekhez járul hozzá az Axel a Las Letras városnegyedben található 90 szobás komplexumával.

Ha kedvet kaptál az utazáshoz, és igazán exkluzív környezetben szeretnél nyaralni, további információkat ide kattintva találsz.

Previous post

Gyönyörű férfiak Prágában, queer szemüvegen keresztül

Next post

Videó: nyilvános botozással büntettek egy indonéz meleg párt