Hírek

Meglepő helyen házasodott össze a leszbikus pár

Chrissy Slonaker Torres és Leida Torres nem mindennapi helyet választott az esküvői ceremónia helyszínéül: egy amerikai kisváros hipermarketének kertészeti árudáját.

 

 

Erre természetesen jó okuk volt. Leida ott kapott állást 2015 szeptemberében, és még abban a hónapban az áruházban megismerkedett az elvált Chrissy-vel. Eleinte csak flörtölgettek egymással, sokat sétáltak együtt az áruházban. Egy téli napon aztán elég nagy hó esett, és Chrissy felhívta Leidát, hogy mivel neki kisteherautója van, tudna-e kerülni a háza felé, hogy elvigye a munkába. A rosszul sikerült első házassága miatt bizonytalan Chrissy-t ekkor hívta randira Leida. Az első igazi randira végül Baltimore városában került sor a National Aquariumban – ez Maryland legnagyobb turistalátványossága 750 vízi állatfaj 17 ezer egyedével. A randitól pedig egyenes út vezetett a mostani esküvőig.

“Végre megtaláltam a lelki társamat. Ő életem szerelme”

– mondta Leida, és az is kiderült, miért pont egy kertészeti árudában fogadtak örök hűséget. A helyi Walmart áruház 0-24 órás nyitvatartással üzemel, és amikor kiküldték a meghívókat, azzal szembesültek, hogy munkatársaik többsége nem tud majd jelen lenni a beosztásuk miatt. Így jött az ötlet, hogy akkor tartsák az esküvőt a munkahelyükön.

Ebben a döntésben az áruház vezetősége is támogatta a két nőt, így végül a közel száz fős vendégsereg minden tagja részt vehetett az esküvőn – ahogy a bámészkodó vásárlók is.

 

 

Az esküvői képek gyorsan terjedtek az interneten, az egyik vásárló fotóját egyetlen éjszaka alatt nyolcezren osztották meg, és jöttek is az első negatív hozzászólások. Egyesek csóró redneck némbereknek nevezték őket, akik nem lennének képesek kifizetni egy rendes esküvőt. Ahogy azonban a párt ismerő emberek és vásárlók is megosztották a képet és hozzászóltak, a támogató vélemények kerültek többségbe. De ahogy Leida elmondta,

“Ne ítélj meg egy könyvet a borítója alapján. A mi családunk boldog. És nekünk csak ez számít.”

 

(GayStarNews)

 

CC header banner – 2019 júl
Previous post

Ebédszünetben jöttek rá a diákok, hogy a matektanáruk melegpornó-színész

Next post

„Nem az a fiú vagyok, aki egy melegklub szórólapján szerepelhetne egy szál alsónadrágban”