Hírek

Meglepő eredmények a maszturbációs szokásokról

A szexológusok régóta rebesgetik, hogy az anális izgatás a férfiaknál nem feltétlenül egy meleg terület. Most ezt egy felmérés be is bizonyította.

Allison Kirshbaum pszichológusként dolgozik Új Mexikóban. A Mel Magazine felkérésére most csinált egy felmérést több száz férfi közreműködésével, amiben a maszturbációs szokásaikról kérdezte őket.

Kiderült, hogy a férfiak 24 százaléka – függetlenül szexuális beállítottságuktól – használ valamilyen anális segédeszközt önkielégítés közben. Arra is fény derült, hogy 35,3 százalékuk játszik közben saját mellbimbójukkal, 66,4 százalékuk dörzsöli oda péniszét valamihez a művelet során, míg 47,7 százalékuk vízsugárral is szokta fokozzak az örömöket.

Ha azt az általános arányt vesszük alapul, hogy az emberek 6-10 százaléka meleg, akkor a felmérésből kiderül, hogy a heteró férfiak 14-18 százaléka szereti, ha önkielégítés közben valamivel análisan stimulálják magukat.  A kutatok szerint ez az eredmény egyáltalán nem meglepő, ugyanis az utóbbi időben szerintük sok heteró férfi próbálhatta már ki másik ferfival a szexet csak a legtöbbjük ezt nem vallja be.

Forrás: Gay Star News

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb