Kultúra

Megházasodott Nathan Lane színész

Producerek, Madárfészek és az Egértanya sztárja 18 év után házasodott össze partnerével, Devlin Elliott forgatókönyvíróval.  

nathan-1

A pár kedden mondta ki a boldogító igent egy bensőséges ceremónia keretében New Yorkban. Nathan Lane sajtósának nyilatkozata szerint az esküvőn és azt azt követő vacsorán a pár legközelebbi szerettei vettek részt, és mindenki nagyon boldog volt.

A színész és férje nem sokkal ezelőtt egy gyermekkönyvön dolgoztak együtt, amely a Naughty Mabel (Mabel, a rosszaság) címet kapta, és a kutyájuk inspirálta őket a megírására. “Felvetettem Devlinnek, hogy mennyire viccesnek találom, ahogy elkényeztetjük a kutyánkat, és heccből azt mondtam, hogy írhatnánk róla egy könyvet” – nyilatkozta Lane a könyvbemutatón. – “Devlin viszont komolyan vette az ötletet, és azonnal leült megírni az első vázlatot. Hamar világossá vált, hogy nem tréfál, így aztán én is belevetettem magam az ötletelésbe, és jó néhány próbálkozás után elkészült a végső verzió.” 

The-Birdcage-Banner-IB-YBP5-SP1S-GAQU-orig-700x492

Nathan Lane legutóbb a Modern család és a Férjem védelmében című sorozatokban tűnt fel, ám legikonikusabb szerepe egyértelműen a Madárfészek-beli alakítása volt Robin Williams oldalán. A jövőben az LMBT színészekkel és karakterekkel tűzdelt Amerikai Horror Storyban láthatjuk viszont.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb