Kultúra

Megházasodott Elton John

Elton és párja, David Furnish a tegnapi napon mondta ki a boldogító igent. A brit zenész az Instagramján dokumentálta a történéseket, így most mi is betekintést nyerhetünk az örömteli nap eseményeibe.

A gyűrűhordozók szerepét a pár gyermekei, a négyéves Zachary és a kétéves Elijah látták el. Alábbi képen a kifényesített cipőik láthatóak, melyekhez Elton aranyos képaláírást mellékelt: “A mi kis gyűrűhordozóink már javában alszanak, a cipőik pedig fényesek és készen állnak a holnapi ceremóniára. @DavidFurnish #ShareTheLove”

elton1

Posztolt egy képet az anyakönyvi hivatalból is, ahol Furnish-sel éppen a bejegyzett élettársi kapcsolatról házasságra váltáshoz szükséges papírokat töltötték ki: “A papírmunkával megvagyunk. Most jöhet az ünneplés! #ShareTheLove @DavidFurnish”

elton2

A bensőséges szertartásra a pár berkshire-i otthonában került sor, barátaik társaságában. Lenti képen az anyakönyvvezető éppen köszönti a vendégeket.


elton3

Természetesen van kép arról is, ahogy 21 év után végre elmondhatták egymásnak házassági fogadalmukat.

elton4

Zachary a kisöccséről készített egy képet, amint egy plüssnyuszit ölelve apukái lábához bújt.

elton5

Zárásként pedig megcsodálhattuk a lagzira készített dekorációt: az asztalokat díszítő hatalmas vörös rózsacsokrok Elton John-hoz illő extravaganciát sugároznak.

elton6

 

Forrás: PinkNews

Previous post

Amerikai lelkész: "A melegek kihalnak, hisz nem nemzenek utódokat"

Next post

Iskolai bálon bújt elő a gólkirály - Ez a története