Hírek

Megházasodik a Bajos csajok és a Looking sztárja

Daniel Franzese hétfőn jelentette be, hogy eljegyezte párját, Joseph Bradley Phillips stylistot.

BEVERLY HILLS, CA - JUNE 02: Joseph Bradley Phillips and Daniel Franzese attend Lambda Legal 2016 West Coast Liberty Awards Gala at the Beverly Wilshire Four Seasons Hotel on June 2, 2016 in Beverly Hills, California. (Photo by Lilly Lawrence/WireImage)
A pár a Lambda Legal 2016 West Coast Liberty Awards gáláján egy hónappal ezelőtt. Fotó: by Lilly Lawrence/WireImage

Franzese talán legemlékezetesebb szerepe a Bajos csajok Damianje volt; ezután kisebb sorozatszerepekben láthattuk, majd pedig a Looking – Keresem… című HBO-s, meleg témájú sorozat Eddie-jeként lopta be magát a szívünkbe. Párjával körülbelül másfél éve kezdtek el randizni, és a nagy kérdést is abban a Starbucks-ban tette fel neki, ahol először találkoztak kettesben.

Phillips azt hitte, hogy csak egy kávéért ugranak be, azonban Franzese odaadta a gyűrűt az egyik baristának, aki ‘Mr. és Mr. Franzese’ felkiáltással adta ki az italokat a két férfinak. Phillips azonnal észrevette, hogy a kért ital helyett valami mást kapott: ott csillogott benne ugyanis a gyűrű, Franzese pedig azonnal le is térdelt elé, hogy megkérje a kezét.

Saját bevallása szerint Franzese szinte azonnal beleszeretett vőlegényébe: amikor Joseph a saját születésnapján is hajléktalanoknak osztott ételt, önzetlenségével azonnal megnyerte Daniel szívét. A pár hét hónapnyi randizás után költözött össze, és azóta is rendszeresen részt vesznek különféle LMBT érdekvédelmi szervezetek munkájában: az Elizabeth Taylor AIDS Foundation, a GLAAD, a Lambda Legal, az LA LGBT Center, a Human Righs Campaign (HRC) és a Trevor Project is támogatói között tudhatja őket.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb