Életmód

Megható videóban bújt elő melegként a biszexuális birkózó

Az amerikai Anthony Bowens 2017 márciusában bújt elő biszexuálisként, méghozzá a lehető legnagyobb természetességgel, egy inkább ökörködésnek szánt YouTube-videóban.

A profi birkózó fiatalember hamar a figyelem középpontjába került, kapott hideget és meleget egyaránt, de elsősorban nem sporttársaitól, vagy családtagjaitól, hanem az internet névtelen és arctalan tömegeitől.

Anthony Bowens és párja, Michael

Randizhatsz pasival, el is vehetsz egy pasit és leélheted vele az életedet, a vonzalom a nők irányába nem változik, ugyanúgy megmarad” – fejtette ki véleményét saját biszexualitásáról akkoriban. De változott e valami azóta?

Nagyon is változott – legfrissebb YouTube-bejegyzése szerint. Anthony saját elmondása szerint az elmúlt fél évben érezte igazán, hogy egyre kevésbé tud azonosulni a “biszexuális” címkével, az már nem jellemzi azt, aki ő valójában.

Ahogy az emberek haladnak előre az életükben úgy változik a világról és önmagukról alkotott képük, ez alól én sem vagyok kivétel. Éppen ezért ha címkézni szeretnél engem, kérlek melegként tedd.

Anthony azt is tisztázni kívánta a videóban, hogy két évvel ezelőtti előbújása biszexuálisként nem egy álca volt, valóban annak gondolta magát. Első férfival kapcsolatos álmai, fantáziái a középiskolai évek során jelentek meg és jó ideig erősebb vonzalmat érzett a nők iránt. Ez azonban, mint már említettük, változott az évek folyamán.

Nem tagadja azt sem, hogy mindebben óriási szerepe volt párjának, Michaelnek, akivel 2016 nyarán ismerték meg egymást és szerelmük azóta is töretlen. “Szerelmes vagyok Michaelbe. Össze akarok házasodni vele. Úgy képzelem, hogy egy férfival élem le az életemet.

A teljes angol nyelvű videó már megtekinthető a pár YouTube-csatornáján!

COMING OUT… again

Anthony has an announced to make to start 2019… BE OUR FRIEND: Michael Instagram: https://bit.ly/2Gcahmv Anthony Instagram: https://bit.ly/2ISQx9q Michael Twitter: https://bit.ly/2I4mJVU Anthony Twitter: https://bit.ly/2pG9FPj

Aki még többre kíváncsi a fiatalemberből, annak javasoljuk hivatalos Instagram-oldalát is:

Anthony Bowens (@bowens_official) * Instagram photos and videos

38k Followers, 989 Following, 652 Posts – See Instagram photos and videos from Anthony Bowens (@bowens_official)

Hotel Sopron footer banner
Previous post

Cenzúrázza az LMBTQ jeleneteket az Emirates?

Next post

Transznemű zászlót tűzött ki irodája elé a képviselőnő