Lifestyle

Megható vallomások Tom Daley esküvői videójában

Május hatodikán kelt egybe az olimpiai bronzérmes és a budapesti világbajnokságon aranyérmes műugró Tom Daley és Oscar-díjas párja, Dustin Lance Black. A versenyekre való felkészülés miatt a pár még csak most tölti nászútját Spanyolországban, és az esküvői fotókat is csak nemrég publikálták.

Most azonban elérkezett az idő az esküvői videóhoz, ami igazán meghatóra sikerült.

 

 

Dustin Lance Black:

Amikor Tom és én megismerkedtünk négy évvel ezelőtt, azonnal tudtam, hogy elvesztem. Tudtam, hogy találkoztam a társammal, aki kiegészít engem. Akire felnézhetek és aki természetesen a legjobb barátom lehet. És az sem volt baj, hogy iszonyú cuki és karizmatikus.

Tom Daley:

Az első pár perc beszélgetés után Lance-szel hirtelen minden megváltozott számomra: beleszerettem. Mindenébe, ahogy gondolkozik, ahogy viselkedik, mindenbe, amit tesz. Minden egyes nappal ezek miatt csak még jobban szeretem.

Dustin Lance Black:

Úgy tűnik, hogy Tom és én legyőzhetünk minden egyes kihívást, a távolságot, és a távol töltött időt, és ez csak közelebb és közelebb hoz minket.

Tom Daley:

Lance a bolygó egyik legbonyolultabb teremtménye, de éppen ezért szeretem. Mert érzékeny, bátor, elkötelezett, elhivatott, keményen dolgozik, és mindezek felett mellette biztonságban érzem magam. Amikor vele vagyok, úgy érzem, meg tudok küzdeni az egész világgal.

 

Bónuszvideó a végére – így készült az esküvői torta:

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

"Ezt is ajánljuk"
Bezárás
'Fel a tetejéhez' gomb