Hírek

Megható üzenetben bújt elő a Flash – A Villám színésze

Instagram oldalán vallott igaz érzéseiről a 2014 óta futó Flash – A Villám című sorozat 25 éves színésze, Keiynan Lonsdale. A Wally Westet játszó Lonsdale nyíltan beszélt biszexualitásáról és a lelki megpróbáltatásról, amin keresztül kellett mennie.

 

Szeretem változtatni a frizurámat, szeretek kockázatot vállalni azzal, ahogy öltözködöm, szeretem a lányokat és a fiúkat (igen)” – olvasható a bejegyzés kezdő sorában. “Szeretek fejlődni, szeretek tanulni, szeretem azt, aki vagyok és azt, akivé váltam. Túl sok évet töltöttem öngyűlölettel, azt gondolva, hogy kevesebbet érek csak azért, mert más vagyok, noha ez nem igaz.

Az ausztrál származású fiatalember megírta azt is, hogy élete új szakasza kezdődik el. Mostantól nem hajlandó bocsánatot kérni azért, kit szeret. “Meguntam a bizonytalanságot, a szégyenérzetet, a félelmet. Senkinek nem lenne szabad így éreznie saját maga miatt, különösen amikor olyan sok szépet kínál az élet.

 

Keiynan Lonsdale

 

A bejegyzés zárásául Keiynan leírja, hogy bízik benne, előbújása erőt és inspirációt ad LMBT-fiataloknak ahhoz, hogy megtanulják elfogadni és szeretni önmagukat.

A színész eddig is nyíltan kiállt az LMBT-közösség jogai mellett és közösségi oldalakon fejezte ki örömét, amikor 2015-ben az amerikai Legfelsőbb Bíróság döntésének köszönhetően az egész országban megvalósult a házassági egyenlőség.

 

Wally Westként

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb