Hírek

Megható legénykérés a konditeremben

Egy évvel kapcsolatuk kezdete után Nico úgy érezte, Mike az igazi, akivel le akarja élni az életét. Elhatározta, olyan formában kéri meg párja és edzőtársa kezét, amivel leveszi a lábáról – ami nem tűnt könnyű feladatnak, lévén mind a ketten alaposan ki vannak dolgozva.

 

A legénykérés napján minden a szokásos mederben haladt a sydney-i konditeremben, egészen addig, amíg fel nem tűnt pár táncos. Mindenki őket kezdte figyelni, ahogy Mike is, aztán Nico egyszer csak csatlakozott hozzájuk, majd fél térdre ereszkedve megkérte párja kezét.

“Csak a szerelem számít. Nem a párod neme.”

– nyilatkozta később a most már vőlegény Nico.

“Napra pontosan egy évvel azelőtt ismerkedtünk meg, hogy megkértem a kezét. Sokáig túl félénkek voltunk, hogy odamenjünk a másikhoz, mire végül én ráköszöntem. Az első randi egyszerűen fantasztikus volt, és azonnal kötődést éreztem. Olyan volt az első randi, mintha máris egy pár lennénk. Munka után eljött értem kocsival, elmentünk bevásárolni egy kis barbecue-hoz, aztán átmentünk hozzá és együtt készítettük el. Előtte mindkettőnknek komoly kapcsolata volt, de egyik sem olyan volt, hogy azt éreztük volna, velük akarjuk leélni az egész életünket. Mike-kal azonban az első pillanattól megvan az az érzés, és csak egyre erősödik minden nappal.

Meleg férfinek tartom magam heterós aggyal, és Mike nagyon hasonlít rám. Mindkettőnknek fontos a család, a gyerekek, az állatok, és készen állunk a közös családra. Két hónapig készültünk a meglepetésre, hogy ilyen formában kérjem meg a kezét. Azt akartam, hogy emlékeztes legyen, és hogy akár egy nap a gyerekeinkkel is megoszthassuk.”

 

Watch These Two Hotties Get Engaged After an Amazing Beyoncé-Inspired Flash Mob

Full story: http://howheasked.com/nico-and-mike/ Video by Same Love Photography, http://www.samelove.com.au Proposal planning by: Kate Elizabeth – Proposal P…

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb