Színes

Megható dokumentumfilm érkezik az HBO GO kínálatába

Az HBO is csatlakozott a február 18-ra tervezett “Családi Naphoz”, amellyel támogatni kívánja az elképzelést, hogy a család az család, legyen szó gyereküket egyedül nevelő szülőkről, sokgyerekes házaspárokról, szivárványcsaládokról, vagy bármilyen egyéb verzióról.

 

Emellett bejelentették, hogy március 11-én érkezik az HBO GO és az HBO kínálatába Haragonics Sári és Dér Asia első egészestés dokumentumfilmje, az HBO és a Campfilm gyártásában készült Anyáim története. Két nő és örökbefogadott kislányuk bensőséges története a családdá válás küzdelmeiről és szépségeiről. Az anyai örömök mellett a szivárványcsaládok kirekesztettségével is meg kell küzdeniük, amely egyre növekvő mértékben befolyásolja életük és jövőbeli terveik alakulását.

Virág parlamenti képviselőként belefáradt a számára kilátástalannak tűnő ellenzéki létbe és otthagyta a politikai pályát. Zenész barátnőjével, Nórával úgy döntenek, hogy gyereket vállalnak, annak ellenére, hogy Magyarországon kifejezetten nehéz az azonos nemű pároknak családot alapítani. Két év bizonytalan várakozás után hírt kapnak egy örökbefogadásra váró kislányról. A két és fél éves kislány nevelőszülőknél van és jelentősen le van maradva kortársaitól. Nóra és Virág habozás nélkül igent mondanak. A két rendező, Dér Asia és Haragonics Sári különleges érzékenységgel követi végig a várakozás intenzív időszakát, majd a családdá válás örömteli és küzdelmes mindennapjait.

Elérhető az HBO GO kínálatában. Próbáld ki 7 napig ingyen!

 

 

A Családi Naphoz kapcsolódva az HBO GO egy külön válogatással is készült a családi filmek kedvelőinek. “A család az család” válogatásban olyan filmeket és sorozatokat gyűjtöttek össze, amelyben mindenki megtalálja a maga kedvencét. Megható animációs filmek (Agymanók, Előre, A hihetetlen család), kult sorozatok (Aranyélet, A maffiózók, Sírhant művek, Az utódlás, Hármastársak), egyedülálló szülőkre fókuszáló alkotások (SMILF, Jobb idők, Válás, Ígérem, hogy visszatérek) vagy épp az LGBTQ közösség kiemelkedő alkotásai (Akik mi vagyunk, Trigonometria, Évek alatt).

A filmek IDE kattintva tekinthetők meg.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin