Színes

Megérkeztek az első fényképek a Vörös, fehér és királykék című filmhez

Végre itt vannak az első hivatalos képek a Vörös, fehér és királykék (Red, White & Royal Blue) című filmból!

 

 

Az augusztus 11-től a Prime Video streaming szolgáltatónál elérhető meleg románc Casey McQuiston azonos című, ikonikus New York-i bestsellere alapján készült. A főszerepekben Taylor Zakhar Perez Alex Claremont-Diazzalt és Nicholas Galitzine Henry herceget alakítja. A regény Alex, az Amerikai Egyesült Államok első női elnökének (akit a Kill Bill ikonikus Uma Thurmanje alakít) fia és az óceán túloldalán élő uralkodói párjával való bonyolult kapcsolatát követi nyomon.

A film összefoglalója szerint „egy óceán választja el őket egymástól, régóta tartó viszályuk nem igazán volt téma, egészen addig, amíg egy királyi eseményen történt katasztrofális – és nagyon is nyilvános – félreértés nem válik bulvárhírré, ami a lehető legrosszabbkor verhet éket az amerikai-brit kapcsolatokba.”

Kárelhárító üzemmódba kapcsolva családjaik és tanácsadóik színpadias „fegyverszünetre” kényszerítik a két riválist. Ám ahogy Alex és Henry jeges kapcsolata váratlanul kezd felengedni, és tétova barátsággá alakulni, a köztük lévő súrlódás mélyebb érzelmeket kavar fel, mint amire valaha is számítottak.”

A képeken elsősorban Zakhar Perez és Galitzine különböző romantikus szituációban látható, például egy múzeumban és a tortával borított padlón, de felbukkannak további karakterek is.

A fényképek kattintással teljes méretben is megtekinthetőek.

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin