Lifestyle

Megérkezett az összefoglaló videó a Mr. Gay Hungary döntőjéről!

November 18-án szombaton Pusztai Olivér stylist nyerte a Magyarország LMBTQ nagykövete címet a Mr. Gay Hungary 2018 döntőjén, így jövőre ő képviselheti hazánkat a Mr. Gay World nemzetközi megmérettetésen Dél-Afrikában.

A verseny kezdetét telt ház fogadta a helyszínen, a 4Play Lounge-ban. Az eseményt a legutóbbi, 2008-as Mr. Gay Hungary-t követően 10 év után először hozta újra tető alá a Humen Magazin több támogató bevonásával.

Mindazoknak, akik lemaradtak, összeállítottunk egy videót, amely igyekszik átadni a felejthetetlen este hangulatát. Nézd meg a felvételt és jövőre már vegyél részt te is a versenyen nézőként, vagy akár versenyzőként!

 

 

Ha a legjobb pillanatokról készített fényképekre és a frissen megválasztott Mr. Gay Hungary, Pusztai Olivér első nyilatkozatára is kíváncsi vagy, kattints az estéről készített beszámolónkra:

Ingyenes gyorsteszt, nyeremények és buli a Mr. Gay Hungary döntőseivel!

Emellett tarts velünk most szombaton is, bulizz a Mr. Gay Hungary döntőseivel, végezz el egy ingyen szűrést, és nyerd meg a kétfős wellness hétvégét! És ez még mindig nem minden, további részletek cikkünkben!

Ingyenes gyorsteszt, nyeremények és buli a Mr. Gay Hungary döntőseivel!

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb