Egészség

Megérkezett az év őrülete, a péniszfehérítés

Miközben változatlan igazság, hogy nem a méret a lényeg, vannak, akiket nem is a centiméterek száma, hanem férfiasságuk színe aggaszt. Erről tanúskodik legalábbis a trend, amely a thaiföldi melegközösség körében kapta fel a fejét pár hónappal ezelőtt és egyre nagyobb népszerűségre tesz szert.

Az egész a bangkoki Lelux magánklinikában kezdődött, amely lézeres bőrfehérítő kezelést kínál páciensei számára. Egy férfibetegük azzal a szokatlan kéréssel fordult orvosaihoz, hogy megoldható lenne-e az eljárás a szerinte zavaróan sötét tónusú péniszén? A szakemberek nem mondtak azonnal igent, hiszen egy különösen érzékeny területről van szó, de végül kifejlesztettek egy eljárást, amellyel garantált a siker.

Azóta szabályos várólista alakult ki, rengeteg férfi – legtöbben a helyi melegközösség tagjai -és transzvesztita előadó fordul a klinikához a lézeres kezelés igénylése miatt. “Igényes emberek, akik testük minden porcikáját karban kívánják tartani” – nyilatkozta az egészségügyi központ szóvivője.

Elmondása szerint igen széles skálán, 22 és 55 év között mozog a jelentkező korosztály. A kezelés öt alkalmas és jelenleg 650 dollárba, átszámítva körülbelül 170 ezer forintba kerül.

Akik e hír elolvasása után szeretnék elterelni gondolataikat, ajánljuk figyelmükbe a beszámolót arról, milyen érdekességeket dugtak fel maguknak tavaly az amerikaiak.

Previous post

Börtönbüntetésre ítélték a Grind-randipartnereit kirabló férfit

Next post

Things are never black and white – Interview with Erik Lund