Kultúra

Megérkezett az első fotó Kate Winslet leszbikus filmjéről

Kate Winslet Saoirse Ronan oldalán mutatkozik legújabb filmjében, mely az Ammonite címet viseli, és a paleontológus, Mary Anning életének egy szeletébe nyerhetünk bepillantást – romantikával fűszerezve.

Az Ammonite forgatásáról márciusban kaphattunk néhány kulisszák mögötti, kosztümös fényképet, most pedig végre a rendező, Francis Lee Twitter-oldalán osztotta meg a film legelső hivatalos képét – írja a Pride.

 

 

Itt van az első kép a legújabb filmemből, melynek címe Ammonite. Kate Winslet és Saoirse Ronan mellett olyanokkal találkozhattok a képernyőn, mint Fiona Shaw, James McCardle, Gemma Jones és Alec Secareanu, valamint Stephane Fontaine operatőri munkáját láthatjátok. Köszönöm az elképesztő támogatást.

Az Ammonite egy romantikus szálat követ nyomon a paleontológus, Mary Anning és egy londoni nő között. Anning családjának örökösei nem igazán rajongtak a film ötletéért. Arra ugyanis soha nem találtak bizonyítékot, hogy a paleontológus leszbikus lett volna, viszont férfiakkal való kapcsolatairól sem lehet többet tudni, és nem is házasodott meg soha.

Nem hinném, hogy lenne rá bármilyen bizonyíték, amiért leszbikusként kellene őt ábrázolni. Vajon a filmkészítőknek tényleg bizonytalan spekulációkat kell képernyőre vinniük valaki szexuális orientációjáról csakis azért, hogy egy már eleve figyelemre méltó történetből szenzációt kreáljanak? Ez a szál az égvilágon semmit sem ad hozzá az ő történetéhez.

A rendező azonban nem foglalkozik az ilyesfajta kritikákkal, hiszen úgy véli, ha semmiféle információt nem találunk egy illető szexuális orientációjáról, akkor ugyanolyan „hiba” lenne heteroszexuálisként ábrázolni őt, mintha az LMBTQ-közösségbe sorolnánk.

A film forgatása a végéhez közeledik, arról azonban egyelőre nincsenek információk, mikor kerül sor a bemutatóra.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin