Kultúra

Megérkezett az első előzetes a Netflix karácsonyi meleg filmjéhez

Szabad-e randizni a legjobb barátunkkal vagy sem? Ez is egy olyan ősrégi dilemma, amivel szeretnek eljátszani a queer tartalmakat is gyártó film- és sorozatkészítők. Ha pedig mindezt megfűszerezik még egy kis fagyönggyel és forralt borral, a siker szinte garantált.

A Netflix idei karácsonyi LMBTQ filmje, a Single All the Way, az amerikai feldolgozású Ugly Betty-ből ismert Michael Urie és Philemon Chambers főszereplésével boncolgatja, hogy vajon érdemes-e lépéseket tenni, ha úgy érezzük, többet érzünk a másik iránt, mint csupán barátság.

A Michael Urie által alakított Peter reménytelenül szingli, és ezt a családja nem nézi jó szemmel. Eddig még nem is lenne szokatlan a történet, de természetesen nem lenne karácsonyi film egy romkomos csavar nélkül. Peternek elege lesz a családi nyomásból, és megkéri a legjobb barátját, Nick-et (Philemon Chambers), hogy játsszák el, randiznak egymással. A páros a nagy színészkedés közben egyre közelebb kerül egymáshoz, annak ellenére is, hogy Peter anyukája folyamatosan vakrandikat szervez a fiának.

A film december 2-án érkezik a Netflixre.

 

 

Szerző: Bencsics Gábor Tamás

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb