Színes

Megérkezett a Pose záró évadának előzetese

Néhány héttel azután, hogy Steven Canals és Ryan Murphy bejelentették, május másodikán érkezik a Pose harmadik és egyben záró évada, kijött a produkció előzete is!

Az évad először az FX-en lesz elérhető, de idővel átveszi a Netflix. Murhpy egy korábbi nyilatkozatában elmesélte, hogy pályafutása eddigi legkreatívabb és leginspirálóbb munkáján van túl és kiemelte, hogy a Pose rendelkezik minden idők legnagyobb LMBTQ stábjával.

 

 

A harmadik évad rövidebb, mint az előzőek, hét epizódból áll. A fonalat 1994-ben vesszük fel, három évvel a második évad vége után. Ezúttal is nagy hangsúlyt kap a HIV/AIDS elleni harc, kiemelt téma az 1995-1996 táján megjelenő első hatékony – de még számos mellékhatással járó – gyógyszerek.

Blanca Evangelista élete gyökeres fordulatot vesz: fogadott gyermekeire, az Evangelista ház jövőjére, új párjára és új munkájára koncentrál. Pray Tell fókusza saját egészsége megőrzésén van egy olyan időszakban, amikor a 25 és 44 év közötti amerikai férfiak között a fő halálozási ok az AIDS.

A szereplőgárda új taggal is gazdagodik Jeremy Pope személyében, akit Emmyre is jelöltek a Hollywood című sorozatban nyújtott alakításáért. Sokat nem tudni karakteréről, azt azonban igen, hogy heteroszexuális férfit játszik – talán ő Blanca szerelme? Kevesebb, mint egy hónap múlva kiderül!

Borítókép: TV Promos, YouTube

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb