Életmód

Még mindig számít a méret

Az angol FS Magazine összegezte annak a kutatásnak az eredményeit, amelynek keretében 566 meleg és biszexuális férfit kérdeztek méretpreferenciáikról és saját magukkal kapcsolatos elvárásaikról. Noha némely adat meglepő lehet, ha jobban belegondolunk, mégsem igazán az. Például 38 százalékuk azt állítja, nem elégedett a saját méretével, sőt, kifejezetten zavarja. Meglepő ez a töménytelen mennyiségű, könnyen elérhető pornó korszakában?

A megkérdezettek 22 százaléka, tehát közel negyede már legalább egyszer utasított vissza valakit csak azért, mert elégedetlen volt annak péniszméretével és további 16 százalék tett negatív megjegyzést a másik “legféltettebb kincsére”. Összességében 36 százalék azt állította, hogy igenis számít a méret, míg 49 százalék elutasította ezt az állítást.

 

Senkinek sem könnyű

 

Sokan vannak, akiknek nemcsak a pénisz méretével, hanem funkcionálásával is gondjai vannak. A válaszadók 28 százaléka korai magömléssel, míg 21 százalékuk rendszeresen felbukkanó merevedési gondokkal küzd. “Nyilvánvaló, hogy a pénisz központi szerepet játszik a szexuális életünkben. De sok problémát is hoz magával, amelyek java a fejekben dől el.

Fontos a péniszünkkel ápolt kapcsolat. Ha negatívan gondolunk rá, az kihatással van a szexuális életünkre és hosszú távon az önbecsülésünkre is.” – nyilatkozta Ian Howley, a meleg férfiak egészségmegőrzésével foglalkozó és a kutatást megrendelő GMFA vezetője.

 

Hozzászólások

Previous post

Rekordszámú LMBT-aktivistát tüntetett ki idén II. Erzsébet királynő

Next post

Valencia - Ahol mindenki talál kedvére valót